هارمونی طبیعی اجزای صورت
هارمونی طبیعی اجزای صورت
اگر در پی رسیدن به هارمونی طبیعی اجزای صورت خود هستید ، و می خواهید بدانید که صورتتان تا چه حد متناسب است ، بار دیگر و با رویکرد تناسب سنجی به چهره خود نگاه بیندازید .
به صورت محاوره ای و حتی در فلسفه ، هارمونی را تناسب معنی می کنند و از نظر ریشه ای، هارمونی به معنای وحدت و هماهنگی است .
در اصل هارمونی، بیانگر یگانگی در اجزا و نهایتاً تشکیل یک واحد کل است .
شاید تاکنون برایتان اتفاق افتاده باشد که از چهره فردی خوشتان بیاید ولی با کمی دقت، این سوال برایتان پیش آید که اجزای صورت او زیبایی خاصی ندارند اما چرا چهره زیبایی دارد ؟
پاسخ این سوال مرتبط با میزان هارمونی اجزای چهره با یکدیگر است .
برخی از افراد اجزای صورتشان به تنهایی زیبا نیست ولی در کنار هم منجربه زیبایی می شوند.
در نتیجه میزان هارمونی اجزای صورت از زیبایی تک به تک اجزا، نقش بیشتری در زیبایی دارد .
برخی از افراد برای ایجاد تناسب بین اجزای چهره اقدام به انجام جراحی های زیبایی و پلاستیک می کنند.
انجام جراحی های زیبایی، بهترین راهکار برای افزایش هارمونی اجزای چهره است اما به شرطی که بیمار، درک درستی از جراحی زیبایی مدنظرش داشته باشد .
با توجه به چهره هر فردی، زوایای مناسب بین اجزای صورت متفاوت است، به همین دلیل اگر اقدام به جراحی زیبایی می کنید حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید تا حین جراحی، تناسب بین اجزای چهره رعایت شود .
تناسب چانه
در حالت ایده آل یک چهره متناسب از نمای نیمرخ خط عمودی فرضی که از لب پایین به سمت پایین می رود ، به چانه می رسد .
چنانچه نوک چانه از این خط عقب باشد ، به همان میزان عقب رفتگی لازم است تدابیر درمانی اتخاذ شود تا جذابیت و هارمونی در چهره ایجاد گردد .
در جراحی جلو آوردن چانه تکنیک های متنوعی استفاده می شود می توان با جایگذاری گرافت ، پروتز و اجزای طبیعی فرمی ایده آل به چهره بخشید .
اگر چانه از خط فرضی جلو تر باشد اصطلاحا می گوییم چانه بیرون زده است با جراحی چانه می توان بافت های اضافه را به شکل اصولی حذف و تناسب و توزان را در صورت ایجاد کرد .
یک چانه متناسب و متعادل حالت لب ، دهان و دندان ها بهتر کرده و بر کلیت چهره اثر مطلوبی می گذارد .
نسبت طلایی
لازم به ذکر است که در چهره های زیبا و جذاب که هارمونی طبیعی اجزای صورت وجود دارد ، نسبت طلایی مابین اجزای صورت رعایت می شود که نسبت های مذکور از اجزای طبیعت برگرفته شده و با گل ها یا پرندگان زیبا قیاس می شود .
نسبت طلایی مابین خطوط طولی وعرضی و ارتفاعی لحاظ می شود و فواصل اجزا در آن سنجیده می شود .
بینی عضوی است که از سایر اجزای صورت برجسته تر است و دقیقا در وسط صورت جای دارد .
برای بررسی هارمونی طبیعی اجزای صورت با یکدیگر اگر با خطی فرضی صورت را به دو نیم تقسیم کنیم ، تیغه بینی دقیقا بر روی آن خط نصف کننده جای میگیرد به این ترتیب اهمیت بینی متناسب در هارمونی صورت مشخص می شود .
وجود قوز ، برجستگی ، غیرقرینگی ، انحراف و ابعاد نامناسب در بینی به شدت بر چهره اثر منفی گذاشته و جلوه سایر اعضا را کم می کند .
در جراحی بینی لازم است فرم بینی با کلیت صورت و اجزای مجاور هماهنگی و هارمونی داشته باشد که رعایت این مهم به عهده پزشک جراح بینی می باشد .
در این میان فرم های فانتزی و عروسکی اگر اغراق شده باشند ، تعادل چهره را به هم ریخته و سودی در افزایش جذابیت ندارند .